Välkommen, .

Välkommen till Vintageobjektiv.se

Inga dolda avgifter Inga dolda avgifter
Ja! Fast frakt på 29kr för tillbehör och 79kr för resten
Ja Allting i eget lager

Frakt och leverans

Vi skickar alltid våra produkter med Posten i säkert emballage. Oavsett hur mycket du beställer så betalar du endast en avgift om 29kr för tillbehör och 79kr för resten. Vi bjuder helt enkelt på resten!

Dessutom har vi alltid samtliga produkter i lager, men viktigast av allt, i eget lager. Därför kan vi skicka dina produkter snabbt och omgående. Vi tror att detta ger oss ett övertag mot de företag som väljer att skicka från distributörs lager eller från lager utomlands. Dels för att vi har 100% kontroll på produkterna och dels för att vi då kan kontrollera att allting är som det skall vara. Ingen vill väl vänta för länge på sin beställning heller?

Ångerrätt och returer

Vi följer svenska lagar och regler, vilket innebär att du har 14 dagars ångerrätt och att vi följer eventuella beslut från Allmänna Reklamationsnämnden. Givetvis försöker vi göra vad vi kan för att alla ska bli nöjda och glada! 

Beskrivning av varor sker i den mån det är möjligt och vi kan ibland missa vissa detaljer. Detta ber vi om ursäkt för på förhand. Vårt mål är givetvis att beskriva allt till 100%. Titta även noga på bilder för att bilda dig en egen uppfattning om varornas skick. Beskrivna eller synliga fel utgör ingen grund för att häva ett köp.

Företaget bakom

Vintageobjektiv.se drivs av det framgångsrika företaget Gamers United Nordic AB (556874-4261). Namnet bådar för kvalité och utsågs till Årets Nykomling 2011 av Prisjakt. Vårt kundomdöme placerar oss i topp 50 av samtliga butiker listade på Prisjakt. 

Känn dig trygg när du handar av oss - vi är ett seriöst och etablerat företag. Och du - besök gärna vår systersite Gamersunited.se